Ervaring

Ervaring
Het creatieve brein achter Van Issum Media is Bart van Issum. Na vele jaren ervaring op grafisch gebied, werd in juni 2001 reclamebureau Promo Webdesign opgericht dat gespecialiseerd was in voornamelijk webdesign. Door de groeiende en veranderende vraag van klanten, werd in 2007 de kennis en het dienstenaanbod uitgebreid met webhosting, vormgeving en offline media.

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid
De passie voor verschillende soorten media, het perfectionisme en de ruime ervaring, zijn de kracht van het bloeiende bedrijf. Omdat het belangrijk is om op één lijn te zitten met u als klant, staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Tijdens een intakegesprek worden uw wensen geïnventariseerd en uw doelen duidelijk in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt er een eerste digitale ontwerp ontworpen. Het resulterende concept kan vervolgens worden bijgeschaafd naar uw inzicht, zodat het eindresultaat volledig naar uw tevredenheid zal zijn.

Kwaliteit

Kwaliteit
Door te werken vanuit een kantoor aan huis, bent u verzekerd van constante en meedenkende dienstverlening. Door de kennis op het gebied van marketing en reclame, is Van Issum Media zich bewust van de mogelijkheden in het vakgebied en wordt er geen genoegen genomen met halve oplossingen. Wanneer het voor de klant interessant is, kan er worden samengewerkt met andere professionals die niet alleen willen, maar vooral kunnen bijdragen aan de kwaliteit waar Bart van Issum voor staat. Door op deze manier full service te bieden aan klanten, bewijst Van Issum Media dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.