Dat internet de toekomst heeft is inmiddels al gebleken. Ons sociale leven, maar ook het bedrijfsleven verplaatst zich meer en meer naar het internet. Van Issum Media levert krachtige oplossingen voor informatie- en interactieve websites, domein- en webhosting, social media, social business en Search Engine Optimalisation. Vraag een offerte aan of laat u geheel vrijblijvend informeren.

Webdesign

Uw website is een verlengde van uw onderneming, vereniging of van uzelf. In de huidige digitale wereld fungeert uw website als een onmisbaar digitaal visitekaartje en online brochure waarmee u een goede (eerste) indruk dient achter te laten.

Het belang van een goede website.

U wilt als klant niet alleen een mooie lay-out die aansluit bij uw huisstijl. Een goede website heeft ook een heldere navigatiestructuur nodig zodat uw klanten snel de informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn. Bij Van Issum Media weten we welke eisen er worden gesteld aan websites en webapplicaties. Door u hierin te adviseren, bent u gegarandeerd van een eindproduct waarmee u vindbaar wordt en blijft voor uw (toekomstige) klanten.

Uitbreidingsmogelijkheden.

Wij verzorgen graag een complete website voor u, afgestemd op uw wensen. Uw website is in de basis voorzien van een duidelijke CMS-structuur met inlogmogelijkheden, waarbij de lay-out en navigatiestructuren zullen worden afgestemd op uw eigen bedrijfsvoering. Daarnaast is het mogelijk om een website uit te breiden met onder andere een webshop, koppelingen naar social media, boekingsmodules, (contact)formulieren en zoekmogelijkheden.

Netwerk.

U kunt uiteraard zelf teksten en beeldmateriaal aanleveren voor uw website, maar u kunt ook gebruik maken van ons professionele netwerk.

Restylen.

Heeft u al een website, maar zou u deze graag willen restylen? Wij helpen u graag tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Maatwerk.

Wij werken graag klantgericht. Dit houdt in dat er samen gekeken wordt naar uw specifieke wensen en dat u ook alleen betaalt voor datgene wat u nodig heeft. Laat u daarom gerust en geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die voor u interessant zijn.

Webhosting

Webhosting is een belangrijk onderdeel van een goed werkende en aantrekkelijke website. Een website moet immers niet alleen uw klanten aanspreken en antwoorden geven op hun vragen, maar moet ook optimaal en snel functioneren.

Hostingpakketten

Bij Van Issum Media bieden we vaste aantrekkelijke prijzen voor uw websitehosting. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten hostingpakketten en domeinnamen, op basis van jaarabonnementen. Ook voor uitgebreide zakelijke pakketten bent u bij ons aan het juist adres. Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Social Media

Meer dan 8.800.000 mensen in Nederland hebben een Facebook-account, 3.800.000 op Twitter en 3.900.000 op LinkedIn. Uw social media pagina is het platform bij uitstek om een grotere gemeenschap te creëren rondom uw merk of bedrijf.

Doeleinden

Uw social media platform is een perfect medium voor verschillende doeleinden. In eerste instantie creëert u meer aandacht voor uw merk, product of dienst, waardoor de kans groot wordt dat deze meer zal worden geconsumeerd. Dit platform is echter ook een uitstekend medium voor uw klanten om met elkaar en met uw bedrijf te communiceren, vóór- en nadat ze uw product of dienst gebruikt hebben. Hierdoor kunt u niet alleen leren van de feedback van uw klanten maar ontstaat er ook een natuurlijke samenwerking. Als u uw klanten de mogelijkheid geeft, kunnen ze u op deze manier helpen uw bedrijf te ontwikkelen, wat u een voordeel zal opleveren ten opzicht van andere bedrijven. Aan de hand van uw social media platform creëert u engagement bij uw klanten doordat  er direct een betere verhouding tussen uzelf en uw klanten is, maar ook tussen uw klanten onderling.

Social Media maatwerk

Bij Van Issum Media bieden we u de mogelijkheid om aan de slag te gaan met uw social media netwerk. Ieder bedrijf heeft verschillende eigenschappen, wensen en verschillende doelgroepen. Nadat we grondig hebben onderzocht wat de doelstellingen zijn van uw bedrijf, bieden we u maatwerk voor het beheren van uw sociale netwerk.

  • Strategieontwikkeling: aan de hand van uw merk ontwikkelen we een persoonlijke social media strategie.
  • Opzetten van uw social media netwerk (Facebook, Twitter, LinkedIn en/of YouTube).
  • Community en content management: het beheren van uw social media netwerk (Facebook, Twitter, LinkedIn en/of YouTube) inclusief het monitoren van statistieken.
  • Opzetten en beheren van social media reclamecampagnes (Facebook)
SEO

Momenteel wordt er hard gewerkt aan deze pagina.

Tot die tijd kunt u voor informatie ten alle tijden contact met ons opnemen via de inmiddels beschikbare contactpagina.

Excuses voor het eventuele ongemak!